Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povlači se

Hillary Clinton: Više se neću vraćati u politiku

'U.S. Secretary of State Hillary Clinton delivers remarks at the State Department in Washington on the deaths of U.S. embassy staff in Benghazi in this September 12, 2012 file photo. Clinton said Dece
Reuters/PIXSELL
30.01.2013.
u 07:49

Senat je u utorak potvrdio Johna Kerryja za njezina nasljednika na mjestu državnog tajnika

Hillary Clinton je najavila  da se više neće vraćati u politiku i time opovrgnula nagađanja da će se kandidirati na američkim predsjedničkim izborima 2016. godine, javlja Reuters. Clinton ovaj tjedan napušta mjesto američke državne tajnice, a senat je u utorak potvrdio Johna Kerryja za njezinog nasljednika.

- Veselim se što ću napustiti ubrzani način života. Ne vidim se ponovno u politici- kazala je Clinton u intervjuu snimljenom za National Public Radio.Ne zna se je li ovo njezina posljednja riječ o toj temi. Smatra se da će se morati suočiti sa snažnim pritiskom mnogih u Demokratskoj stranci da se uključi u kandidaturu za američke predsjedničke izbore 2016.

Clinton se namjerava više baviti javnim govorništvom, pisanjem te radom sa suprugom Billom i kćeri Chelseaom na interesima koji su im zajednički.

 - Želim se baviti filantropijom te raditi na pitanjima do kojih mi je jako stalo kao što su prava žena i djevojaka - kazala je Clinton.  

>> Clinton lupala šakama o stol: Moramo saznati što se dogodilo!

Komentara 8

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
08:43 30.01.2013.

Koliko je omržena u Americi govori najbolje da su čak radije izabrali Baraka Huseina rađe nego nju.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
08:39 30.01.2013.

Laž!

ST
strsica
11:05 30.01.2013.

I nemoj vise, inace ce i sljedeca polovina svijeta da izgori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije